top of page
Tania Nieves

“Connectar amb la teva ànima amb l’ajuda de l’Energia de la Font, et recorda i et retroba amb qui ets, ple de sentit, calma i harmonia..."

Tania Nieves

TERÀPIA QUÀNTICA

Els meus primers estudis van començar en el món de les ciències, concretament en la branca de les Ciències Químiques. Des de petita la curiositat per saber d'on venim i què fem en aquesta vida m'han acompanyat. Així que el món científic ha estat molt important en el meu creixement.


Cap a l'adolescència vaig començar a patir diversos episodis d'ansietat, els quals van continuar durant els primers anys de la meva segona dècada de vida. A vint-i-tres anys vaig decidir posar-me en mans d'un especialista emocional per entendre tot allò que em passava. Aquella experiència va ser un gran punt d'inflexió i on vaig començar a cultivar la meva gran passió, estudiar i entendre tot allò que estigui relacionat amb les emocions i l'espiritualitat.


Quan vaig ser mare, aquesta passió va tenir una major presència i sentit en la meva vida. Actualment sóc Coach ACC, certificada per la ICF. Formadora en Coaching. Practitioner en PNL, Terapeuta Quàntica i Homeòpata.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

60 €

TESTIMONIS

Tania es una maravillosa profesional. Atenta, amable, con una capacidad mágica de conectar y de hacerte reflexionar y conectar con uno mismo. Sabe encontrar tu esencia y potenciarla. Durante todo el tiempo que he estado con ella he sentido una gran evolución personal y todo a través de la cantidad de recursos que utiliza. Ha sido una suerte tenerla cerca porque ha hecho que pueda encontrare y escucharme a mí misma.

- Laura C. -

Fa dos mesos que faig sessions quinzenals de canalització amb la Tania i en aquest breu espai de temps ja puc afirmar plenament que hi ha un abans i un després per a mi. Li estaré eternament agraïda per haver-me obert aquest canal i tots els canvis que això comporta. Gràcies, Tania!!

- Nuria T. -

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page