top of page
Mònica Fenoy

“Fent conscient allò que era a l’inconscient, ens donem l’oportunitat de dur a terme els canvis necessaris que sanaran passat, present i futur”

Mònica Fenoy

TERÀPIA REGRESSIVA -MEDICINA ÀURICA

Vaig créixer amb la creença limitant que no tenia aptituds per a estudiar, que no era prou intel·ligent i que era incapaç de retenir els coneixements. Tampoc tenia confiança en mi mateixa i la meva autoestima brillava per la seva absència, així que a molt primerenca edat, vaig deixar els estudis i vaig treballar en diversos llocs.

Amb el temps, la maduresa, l'experiència de tenir fills i transitar per la vida, van fer que a l'edat de quaranta anys em decidís a fer un canvi. Vaig atrevir-me a estudiar sense expectatives, i avui dia m'he format com a terapeuta en:

  • Naturopatia a Helipraktiker Institut de Barcelona

  • Homeopatia- Reflexologia Podal

  • Auriculoterapia

Fins que finalment vaig topar amb un llibre: "LA RESPUESTA ESTÁ EN EL ALMA" de Juan José López Martínez, metge de Cartagena, a través del qual vaig conèixer la Teràpia Regressiva.

Sempre dic que a la meva vida hi ha un abans i un després de la formació en Teràpia Regressiva, ja que jo he crescut personalment gràcies a aquesta formació. La meva percepció del món ha canviat, m'he alliberat de pensaments i emocions que m'han estat limitant els passos i que a vegades em paralitzaven i m'apartaven del meu benestar.

M'he dedicat professionalment els darrers set anys de la vida a les teràpies i sempre amb molt bons resultats, sempre treballant des de l'absolut respecte per la persona i per la teràpia, per la qual sento un gran amor i sento que aquest amor és mutu. Quan una persona treballa en alguna cosa que l'apassiona, deixa de ser un treball per a convertir-se en una mica més del seu ser, una prolongació de la seva energia, de la seva essència, així em sento jo amb la Teràpia Regressiva i aquesta passió es reflecteix en l'amor que li poso a cadascuna de les meves sessions.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

100 €

TESTIMONIS

Conocí a Mónica gracias a una amiga mía que me la recomendó. Estaba en una época de mi vida en la que me encontraba muy perdido, sin ánimos para nada y con muy poco amor propio. Empezar a hacer terapia con Mónica ha sido de las mejores cosas que he hecho en mi vida, me ayudó a encontrarme, a entender mucha de las cosas que me pasaban y a salir del pozo en el que estuve metido. La recomiendo al 100x100.

- Juan José Solís -


Mi hijo me animó a que fuera con Mónica, a él le había ido muy bien y yo estaba en un momento de mi vida en el que necesitaba encontrar una salida, porque mi vida era un completo desastre.
En mi primera regresión mis miedos no me dejaban avanzar en la experiencia que estaba reviviendo, pero ella me dijo “no tengas miedo, no estás sola, yo estoy aquí contigo y yo no voy a dejar que te pase nada, confía en mí, no te soltaré la mano”, en ese mismo momento supe que no soltaría mi mano, como así ha sido, nunca ha dejado de darme la mano.
Mis regresiones me enseñaron a entender muchas cosas, me enseñaron a saber perdonar y a perdonarme, a trabajar el desapego y sobre todo a hallar respuestas.
Gracias a la terapia regresiva y gracias a Mónica, sin su ayuda yo no sería la mujer que soy hoy, los que más lo han notado son los que están a mi alrededor.
Gracias por el cariño y respeto, gracias por estar en mi vida.​

- Puri De la Rosa -

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page