top of page
Joan Ribalta

"Ja disposem dels recursos necessaris per conviure saludablement amb l’estrès i l’ansietat. Només cal reconèixe’ls i saver utilitzar-los...."

Joan Ribalta

NEUROPSICOLOGIA

Ex-enginyer industrial, llicenciat en psicologia i persona compromesa amb el benestar personal i comunitari. M'encoratjo fomentant el creixement personal com a procés i camí.


He viscut durant set anys al continent asiàtic. Buscant, explorant i practicant diferents disciplines científiques i espirituals.


Conec en pròpia pell les conseqüències de l'estrès sostingut. Vinc d'una personalitat altament ansiosa que m'ha portat a tenir severs desajustos en comportament, símptomes -físics i psicològics- i malalties. En el seu extrem vaig passar per: accident cardiovascular -4 trombosis profundes en femoral dreta- i, set anys més tard, una pneumònia severa que va posar en escac la meva supervivència. D'ambdues experiències han quedat empremtes amb les quals convisc avui dia.


També un regal: es va produir un punt d'inflexió i em vaig proposar comprendre i aprendre a regular els desajustos que generen l'estrès i l'ansietat. A partir d'aquest moment van passar de ser botxins a mestres.


Per això, em dedico a acompanyar persones amb ansietat i estrès a detectar els desajustos que els hi estan generant. Permetent així, comprendre i recuperar la innata capacitat que TOTS tenim per regular el nostre sistema nerviós davant els reptes quotidians i vitals.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

60 €

TESTIMONIS

Joan, te agradezco la mejora que hemos logrado con mi situación laboral. Quiero agradecerte tu empatía, paciencia y calidez .

He podido ver como yo misma me bloqueaba. ¡Simplemente no me daba cuenta!  y, con coraje y paciencia he podido cambiar patrones mentales.

Como efecto, también ha cambiado mi actitud laboral: tomando decisiones con mayor objetividad, sin dramatismos y expresándome con seguridad. Además he adquirido herramientas que puedo usar por mí misma sin depender ayuda externa.

Muchas gracias Joan por acompañarme a sentirme más segura y libre, un auténtico regalo.

-  Silvia Casals -

He recuperado el descanso, Tenía dudas en contratar un servicio ONLINE. Estoy sorprendido y agradecido de la calidad obtenida.

Con Joan, me he sentido en buenas manos en todo momento. Próximo, cercano y a la vez todo un líder que me ha sabido guiar. Las dificultades -ahora ya se que son oportunidades ;-) - acompañado de tu mano se han ido convirtiendo en reto y avance. Dormir 7-8 horas era algo que ya había dado por perdido. Y, ahora vuelve a ser una realidad y responsabilidad pues he comprendido que causaba mi insomnio y que tengo que hacer para que no suceda.
Recomiendo tanto a Joan como a su método de trabajo.

- Jesús López -

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page