top of page
Emma Canals

"Tot i que l’ànima viu eternament, l’experiència en la vida és caduca, i no hi ha temps per gastar-la malvivint i patint. L’autoconeixement et permet trobar la coherència interior amb més facilitat i entendre que no podem esperar que la vida s’alineï de la manera que necessitem, sinó que som nosaltres els que ens hem d’espavilar a trobar la manera de sentir-nos i fluir el millor possible en ella.

Emma Canals

KINESIOLOGIA EMOCIONAL - BIOMAGNETISME

Soc diplomada en Ciències Empresarials, i he estat empresària i emprenedora una bona part de la meva vida professional. Els primers 20 anys de la meva vida laboral els vaig dedicar a la gestió d’empreses, a la seva comptabilitat, i la gestió de la qualitat dels processos, fins que fa uns 10 anys enrere vaig entrar en un procés personal a causa d’una depressió encoberta, que ni jo mateixa sabia que tenia. Gràcies a la Naturopatia, un canvi de dieta  i a diferents teràpies alternatives, vaig poder superar l’apatia que m’impedia llevar-me cada matí. Una vegada recuperada, i encuriosida pel tomb que acabava de donar la meva vida, als 40 anys vaig decidir estudiar Naturopatia, Malaltia Emocional, Kinesiologia emocional, Taoisme i PNL

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

60 €

TESTIMONIS

"Una bona eina i espai de creixement personal, on he après i m'he dotat d'eines per tal d'afrontar els moments difícils de la vida per mi mateix, aprofitant-los com una oportunitat d'autosuperació i evolució personal.
M'ha agradat el paper que ha tingut la terapèuta, que va guiant i conduint les sessions perquè siguis tu mateix el qui acaba aconseguint entendre la situacio de forma global".

- Nil V. -


“Hi ha hagut un abans i un després molt gran des de que vaig iniciar les sessions amb l’Emma. No tinc paraules per agrair el canvi que he fet a nivell d’autoconeixement, despertar de consciència, pau, amor propi i cap els demés, que he fet gràcies al seu acompanyament. L’Emma es de les millors professionals amb qui he tractat amb una gran capacitat per arribar on calgui arribar i generar canvis cap a millor a tota aquella persona que vulgui expandir les seves capacitats i consciència en elles mateixes i els seu entorn.
Infinites gràcies Emma per ser com ets i per ajudar-me en el meu camí”

- Elena C. -

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page