top of page

VIATGE EMOCIONAL A TRAVÉS DELS RAGAS INDIS

CONCERT MEDITATIU APORTACIÓ 10 € ÉS NECESSARI RESERVAR PLAÇA

VIATGE EMOCIONAL A TRAVÉS DELS RAGAS INDIS
VIATGE EMOCIONAL A TRAVÉS DELS RAGAS INDIS

Horari i ubicació

20 jul 2018, 19:30 – 20:30

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Sobre el concert...

Concert de música meditativa per deixar volar la imaginació,usant els Ragas indis com a eina autoexplorativa.

Rāga (en sánscrito राग "rāga" (masc.) significa literalment "color" o "manera, estat d'ànim"), el raga és un esquema melòdic en què s'estableix una composició i una improvisació, basat en una col·lecció donada de notas.un raga pot ser considerat com un vocabulari de trets melòdics que tendeix, com un grup, a emfatitzar certs tons d'una escala musical, donant-li al raga un caràcter emocional específic .

https://ca.wikipedia.org/wiki/raga

Sobre Pablo Orgamvídez...

Neix a Màlaga en 1979 des de molt primerenc i alimentat pel seu entorn familiar desenvolupa el seu amor per la música,.

Comença estudis de percussió en el conservatori superior de Màlaga, amb 15 anys comença l'estudi de Guitarra, composició i harmonia moderna, tenint la sort al llarg dels anys d'adquirir coneixements de diferents professors com a Rafael Arreciado, Vicente Gálvez,  Jenifer Batten,  Pascualle Grasso, Jordi Farrés….

En 2001 comença a estudiar producció musical i acústica i impartir classes de creació musical i improvisació. Gira amb diferents grups de músiques de fusió, folk i word music. Treballa com a compositor musical per a teatre i tècnic d'estudi. precisament, a través de la seva labor amb els actors de diferents companyies teatrals descobreix la potència de la música per treballar amb les emocions, això li portarà a estudis de musicoterapia i música clàssica de l'Índia de la qual sempre ha estat un enamorat, després d'aprendre de músics com Anat Segalo Alejandro Urilá, viatja al subcontinent Indi i comença a actuar amb diferents projectes de músiques meditativas. Després de traslladar-se a Barcelona en 2014 exerceix de professor de Música i completa la seva formació en Jazz de la mà del Guitarrista Andreu

Zaragoza en el Conservatori de Terrassa.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page