top of page

TRANSFORMACIÓ HOLÍSTICA. Xerrada gratuïta

La transformació holística és un camí per a connectar amb l'ésser més genuí i essencial que som cada un de nosaltres. Entrada gratuïta Confirmar asistència

TRANSFORMACIÓ HOLÍSTICA. Xerrada gratuïta
TRANSFORMACIÓ HOLÍSTICA. Xerrada gratuïta

Horari i ubicació

17 ene 2020, 19:00 – 20:00

ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Tarrasa, España

Sobre l'esdeveniment

Què és 

La Consciència Holísca acompanya les persones a experimentar, viure i comprendre com, respectant l’ordre natural de la vida i els seus cicles, s’aconsegueix un desenvolupament harmoniós i saludable de l’ésser humà. Entenem l’ésser humà en tots els seus aspectes: els diferents nivells (corporal, vital emocional, mental i espiritual); les seves polaritats (donar-rebre; forçasuavitat; masculí-femení, etc.) i les dues dimensions (individual-social). Considerem que el grau de coherència i harmonia entre tots aquests aspectes és el que determina l’estat o grau de salut, tant dels individus, com de les parelles, famílies, col·lecus i estructures o instucions socials. 

Què aporta 

-Un major coneixement de si mateix/a i un millor aprofitament de les pròpies capacitats, és a dir: Endinsar-se en els diferents nivells de l’ésser humà: cos, energia, emocions-senments i ment. 

-Conèixer i aprendre a fluir entre les polaritats que ens constueixen com a éssers humans: masculí-femení, suaufort, ... per tal d’anar aconseguint l’equilibri i la integració d’aquestes polaritats. o 

-Integrar i harmonitzar les dimensions individual i social (comunitària). o Discerniment entre l’essència genuïna de cada persona i els patrons heretats, i/o apresos que ens limiten. 

-Connexió amb les potencialitats de cadascú. 

-Fluir amb els cicles de la vida i els seus processos naturals. 

-Un notable millorament de les relacions de parella i familiars. 

-Orientació clara i precisa per promoure el propi desenvolupament integral. 

-Millorament de la salut i el benestar en tots els aspectes. 

-Coneixement de l’enfocament holísc en base a la pròpia experiència. 

-Apropament al que podria ser el veritable sent de l’existència humana, i eines per anar-ho aplicant a la pròpia vida. 

Com es treballa 

Treballem tots els aspectes esmentats en l’apartat Què és. Fem una breu introducció al nivell que treballem, començant, normalment pel cos, ja que és la base o estructura que conté i sosté la pròpia energia vital, i ho compaginem amb pràcques en què hi parcipa tot el grup amb d’altres realitzades en grups reduïts. Després de les pràcques fem l’elaboració de l’experiència viscuda per cada un/a dels parcipants, construint així coneixement parnt de la pròpia experiència i de la dels companys/es. 

A qui va adreçat 

A tota persona interessada en el propi desenvolupament integral i en conèixer vivencialment l’enfocament holísc.  

A càrrec de:

Ramón V.Alabedra . Teòleg. Psicòleg. Sexòleg. Co-creador de l'enfocament de la Transformació Holística.

Glòria B. Playà. Mestra. Terapeuta Holística

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page