top of page

TALLER TRENCA LA TEVA RELACIÓ AMB EL SUCRE

Aquest taller és una invitació a prendre consciència de quina és la nostra relació amb el menjar en general, però sobretot, amb el sucre i els dolços. PREU:25€ ** Descompte especial per a socis d'Espai sacra

TALLER TRENCA LA TEVA RELACIÓ AMB EL SUCRE
TALLER TRENCA LA TEVA RELACIÓ AMB EL SUCRE

Horari i ubicació

25 nov 2022, 18:00 – 20:00 CET

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

TALLER TRENCA LA TEVA RELACIÓ AMB EL SUCRE

Aquest taller és una invitació a prendre consciència de quina és la nostra relació amb el menjar en general, però sobretot, amb el sucre i els dolços.

El sucre encara que sabem que perjudica la nostra salut, ens pot arribar a crear una certa dependència. I si ens observem, molts podem descobrir que recorrem a ell moltes més vegades de les que creiem.

En aquest taller prendrem consciència de com i perquè tenim aquesta necessitat. I des de la consciència poder construir llaços més amorosos amb l’alimentació i amb nosaltres mateixos.

Tot el que farem serà des de l’escolta, l’acceptació i l’estima a un mateix, per reconèixer on som i prendre accions cap a on volem anar. Donarem eines, consells i recursos d’alimentació i estil de vida, per deixar de donar-li poder al menjar i al sucre, i empoderar-nos nosaltres.

Inclou acompanyament durant 2 setmanes amb 2 trobades on-line de 20/30 minuts, per donar suport d’una manera més individualitzada en aquest camí que has decidit realitzar.

Hi ha molts estudis que ens informen sobre els efectes negatius que produeix en el nostre cos el consum habitual de sucre.Substància molt refinada, que només ens aporta calories buides, ja que en el procés d'extracció es rebutgen tots els altres nutrients.

Però és cert, que tot i sabent que no ens beneficia, de vegades, en estats en què es veu alterada la nostra estabilitat, si tenim estrès, preocupacions, ansietat... per qualsevol motiu, o bé, perquè portem una alimentació desequilibrada i desorganitzada, som més propensos a decantar-nos per alguna cosa dolça i poc saludable, que ens gratifica per uns moments... Però el plaer dura poc i a l'estona d'haver-lo consumit, tornem a tenir la necessitat, a sentir més pronunciats aquests símptomes d'inestabilitat, i així entrem fàcilment en un cercle sense sortida aparent.

Perquè com més consum, més demanda, allunyant-nos  cada vegada més de la vitalitat i el benestar que desitgem.

I és, en moments com aquest, quan més hauríem de cuidar-nos i estimar-nos, amb hàbits de vida saludables, que siguin amables amb el nostre cos i ens donin una base sòlida on recolzar-nos.

Per això, si tot això et ressona, et convidem a venir al pròxim taller 'Trenca la teva relació amb el sucre' que farem el dia 25 de novembre les 18h.

A CÀRREC DE SUSANA ROLDÁN

M'he format com a Tècnica superior en Dietètica i he estat treballant com a dietista a la cuina d'un hospital durant més de deu anys.

Des de sempre he tingut un gran interès per temes relacionats amb les teràpies naturals, l'autoconeixement i el sentit de la vida. El que m'ha portat a formar-me en Reiki, Sistema Floral del Dr. Bach, Registres Akàshics i alimentació energètica, com a Consultora Macrobiòtica, entre d'altres, sempre en constant recerca de mi mateixa i el desig d'ajudar a altres persones.....

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page