top of page

SURYA NAMASKAR "Mantras & asana sequence" TALLER

En aquest taller coneixerem algunes maneres de practicar la salutació al sol, totes elles procedents del mètode Iyengar i la practica tradicional d'aquest, combinada amb els mantres. PREU: 30€ Descompte especial per a socis

SURYA NAMASKAR "Mantras & asana sequence"  TALLER
SURYA NAMASKAR "Mantras & asana sequence"  TALLER

Horari i ubicació

10 oct 2020, 9:00 – 11:30

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

सूर्*य नमस्*कार SŪRYA NAMASKĀR (mantres & asana sequence): 

Salutació al sol 

Víctor Sakshin & Laura Austrich 

Sabies que abans fins i tot de ser una seqüència de asanas, la Salutació al sol era un ancestral ritual vèdic amb mantres?  

La salutació al sol és una practica devocional ancestral dedicada a Surya: el déu Sol, l'arquetip de la llum de la qual depèn tota forma de vida. Es tracta d'una lloança, així com d'una invocació, una anomenada en despertar de la llum del nostre ésser més profund.  

Des de la visió de l'ancestral saviesa vèdica de la qual prové el Ioga, la salutació al sol va sorgir primer com un ritual que embolicava l'entonació de mantres i la realització de determinades accions sagrades; posteriorment, en la tradició del hatha ioga es va desenvolupar com la seqüència de asanas sincronitzades amb la respiració que tant s'ha popularitzat en l'actualitat.

Avui dia existeixen nombroses variants d'aquesta pràctica; en aquest taller coneixerem algunes maneres de practicar-lo, totes elles procedents del mètode Iyengar i la practica tradicional d'aquest, combinada amb els mantres.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page