top of page

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA SOCIEDAD DEL ABUSO"

Presentació del llibre “La sociedad del abuso” a càrrec de l'autora: Mireia Darder. ENTRADA GRATUÏTA CONFIRMAR ASSISTÈNCIA. PLAÇES LIMITADES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA SOCIEDAD DEL ABUSO"
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA SOCIEDAD DEL ABUSO"

Horari i ubicació

10 abr 2020, 19:45 – 20:45

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Mireia Darder ens presenta el seu últim llibre en el que dóna veu a 12 testimonis d'abusos sexuals que relaten les seves vivències i el recorregut realitzat fins a aconseguir curar la ferida que els va deixar aquesta experiència.

Mireia Darder, autora del llibre, en l'actualitat es dedica principalment a formar terapeutes i a supervisar-los en l'exercici de la seva professió des de diferents vessants terapèutiques: gestalt, constel·lacions familiars, teràpia integrativa, coaching i teràpia corporal, tant a Espanya com en diversos països de Llatinoamèrica.

Autora de: “Nascudes per al plaer. Instint i sexualitat en la dona” amb la col·laboració de Silvia Díez – Editorial Rigden Institut (2014) “Nascudes per al plaer. Com gaudir del sexe sense demanar disculpis.” Editorial Comanegra (2015) “La crida de la deessa. Un somni fèrtil sobre la llibertat, l'espiritualitat i el plaer” amb la col·laboració de Silvia Díez – Editorial Rigden-*Institut Gestalt (2017) “Dona, desig i plaer. Per una nova sexualitat femenina” amb la col·laboració de Luana Salvadó i Eugènia Gallifa – Editorial Vergara (2018) “La societat de l'abús. 12 testimoniatges d'abusos sexuals” amb la col·laboració de Silvia Díez – Editorial Rigden-*Institut Gestalt (2019)

Per a més informació sobre l'autora entra en aquest enllaç: http://mireiadarder.com 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page