top of page

OBRE EL COR AMB EL MOVIMENT ENERGÈTIC DEL COS. Taller

Connectar amb l’energia vital sanadora que ens ofereix el nostre cos a través del moviment, la dansa i la consciencia mitjançant la meditació. ONLINE EN DIRECTE I INTERACTIU A TRAVÉS DE ZOOM Preu: 11€

OBRE EL COR AMB EL MOVIMENT ENERGÈTIC DEL COS. Taller
OBRE EL COR AMB EL MOVIMENT ENERGÈTIC DEL COS. Taller

Horari i ubicació

19 abr 2020, 11:00 – 12:30

ZOOM

Sobre l'esdeveniment

Hagis nascut home o dona, tots tenim un potencial femení (YIN) de naturalesa creadora, sensual, vital, expansiva, amorosa, lliure .. . que queda bloquejada per la part “Yang en desequilibri” en la que actualment vivim (pressió, control, bloqueig, manipulació, exigència, violència…). Ara és el moment de treballar potenciant la nostra energia Yin.

Y en aquest taller connectarem amb la nostra força vital canalitzada per la nostra energia femenina i empoderarnos de tal forma que la puguem utilizar al nostre favor en el nostre dia a dia. Els beneficis d’aquesta pràctica t’ajudaran a tonificar el sistema immunològic, revitalitzar-te, rejovenir-te, obrir-te a l’amor i a l’alegria, a la creativitat i regalar tot això al món

Utilitzarem tècniques basades en el  moviment i dansa, la respiració i la meditació, l’escolta i la  consciencia

Et convidem, doncs, a experimentar amb nosaltres la teva qualitat com a ser canal.litzador d’energia i fer front a aquest procés mundial de confinament que estem vivint actualment. 

Si et ve de gust, pots assistir al taller amb roba còmoda i que et sintonitzi amb al teu Déu o Deessa interns, doncs encara que la indumentària no ens representa, sí que ens ajuda a entrar en la sintonia del “estimar-nos”.  

Així doncs, et convidem a preparar per aquest taller un espai de calma, en el que no pot faltar la sensualitat d’una espelma, un bol amb aigua potable i el teu ser més diví. 

Tots tenim l’energia de l’amor en el nostre interior i ara més que mai és un bon moment per expressar-nos. 

Facilitadores: 

Yasmin Mesado – Terapeuta Holística

Emma Canals – Kinesiologia Emocional

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page