top of page

EL VIATGE CAP A LA MAPATERNITAT per a parelles gestants

És un espai per unir-vos com a parella, dedicar-vos aquest espai de cura cap a vosaltres i cap al vostre nadó. Un moment per a connectar amb el teu cos, el de la teva parella i ....... PREU (per parella): 55 € No associats 45 € Associats Aforament limitat

EL VIATGE CAP A LA MAPATERNITAT per a parelles gestants
EL VIATGE CAP A LA MAPATERNITAT per a parelles gestants

Horari i ubicació

20 nov 2021, 16:00 – 20:00

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

A QUÍ VA DIRIGIT? Va dirigit a parelles gestants Us convidem a una activitat de la TRIBU de Gestants d'Espai Sacra, el VIATGE CAP ALA MAPATERNITAT Vols compartir-te, unir-te i nodrir-te de les experiències i coneixements profunds d'altres parelles en el mateix moment que esteu transitant? T'agradaria GAUDIR d'aquesta etapa transcendental acompanyada de la teva pròpia comunitat? Necessites un espai segur, respectuós, cuidat on poder expressar els teus dubtes, necessitats, emocions, pors, alegries?

VISIÓ Un espai de trobada on poder compartir el moment sagrat i especial que esteu transitant, amb altres parelles gestants. Una de les necessitats més importants que sorgeix al concebir i gestar un nadó, és poder formar una tribu, juntament amb altres parelles I famílies que estan vivint el mateix, sigui del primer, segon o enèsim fill o filla. Cuidar l'entorn en el qual estem, influeix moltíssim en el nostre estat, benestar emocional i holístic, la nostra salut i la del nostre nadó, així que rodejar-te de persones que t'animen, amb les que pots compartir qualsevol inquietud, dubte, por, alegria, somni, desig, és un aspecte clau del viatge cap a la mapaternitat.

DESCRIPCIÓ TALLER És un espai per unir-vos com a parella, dedicar-vos aquest espai de cura cap a vosaltres i cap al vostre nadó. Un moment per a connectar amb el teu cos, el de la teva parella i parar-te a escoltar els missatges que t'arriben del teu bebè percebent les sensacions corporals, físiques i energètiques.

L'estructura del taller serà la següent:

- Començarem amb un treball corporal a través del Ioga en parella, utilitzant recursos com la presa de consciència, dinàmiques de grup, música, contacte físic, el joc, la dansa, meditació i relaxació.

- Continuarem amb un espai on s'obrirà el cercle i el compartir, el sentir de cada parella, on tindrà cabuda qualsevol expressió que necessiti ser escoltada, atesa i cuidada, mentre compartim el menjar que hem portat.

- Es projectarà un vídeo-documental sobre el part, hi haurà espai per a compartir les impressions que sorgeixen.

- Tancarem l'espai i el cercle sagrat.

Espai d'acollida i intercanvi entre parelles, perquè com a mare i pare pugueu transitar el vostre propi procés 'acompanyar al ser que heu concebut i esteu gestant, amb total autonomia i confiança.

QUÈ CAL PORTAR?

Porta roba còmoda, per a la pràctica corporal, quelcom de menjar saludable per a compartir.

A càrrec de Meritxell Benaiges

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page