top of page

DESCOBREIX EL PODER DE LA TEVA VEU. PRESENTACIÓ GRATUÏTA

En aquesta xerrada-demostració descobriràs el poder, els beneficis, l'autoconeixement i el benestar que et pot aportar la música i la teva veu cantada quan la utilitzes d'una forma terapèutica. ENTRADA GRATUÏTA AFORAMENT LIMITAT PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ

DESCOBREIX EL PODER DE LA TEVA VEU. PRESENTACIÓ GRATUÏTA
DESCOBREIX EL PODER DE LA TEVA VEU. PRESENTACIÓ GRATUÏTA

Horari i ubicació

28 oct 2022, 18:00 – 19:00

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

XERRADA-DEMOSTRACIÓ

EL PODER DE LA TEVA VEU

En aquesta xerrada-demostració descobriràs el poder, els beneficis, l'autoconeixement i el benestar que et pot aportar la música i la teva veu cantada quan la utilitzes d'una forma terapèutica.

En aquesta xerrada-demostració descobrirem perquè cantar i validar la teva veu sense judicis, simplement des del fet d'utilitzar aquesta eina i donar-li l'espai, l'escolta i el permís perquè flueixi lliure, és un procés d'empoderament, molt sanador i alliberador.

“Qui canta els seus mals espanta” i així és, cantar té la propietat de disminuir els nivells d'estrès, ens ajuda a alliberar bloquejos emocionals, calma l'ansietat, millora la nostra salut mental i emocional, fa augmentarla la nostra confiança, el nostre amor propi, la nostra expressió lliure i molts beneficis més que descobrirem a través d'aquesta xerrada i d'algunes dinàmiques.

A més en el cant, dins la teva veu, explicarem que existeix un vincle molt fort amb la feminitat, així que si ets una dona (de qualsevol edat) o estàs embarassada et pot interessar especialment, ja que els beneficis del cant en l'àmbit físic, mental i emocional es multipliquen.

FACILITADORA: SÍLVIA SUÁREZ

Cantoterapeuta, cantant, professora de cant i facilitadora d'espais per al creixement personal i l'expressió de l'ésser a través de la veu i la música.

Vocalcoach formada en els dos nivells d'Estill Voice Training. Formada en cant terapèutic i en Musicoteràpia de la Veu de la mà de "Voz Integral", i també en el Grau mitjà de música i violí.

Formada en tambor i percussió Ibèrica, en Coaching amb PNL i en interpretació a l'escola de teatre musical Aules.

Cantant de diverses formacions musicals i cocreadora, i cantant del projecte musical meditatiu Ancient Journey.

Transmetre i expandir el poder sanador, d'expressió, d'autoconeixement, empoderament i de reconnexió amb el nostre ésser que hi ha en la nostra veu cantada, és el que més m'emociona i motiva la meva tasca en aquesta terra.

Perquè jo he transitat el despertar de la meva veu cantada com a instrument terapèutic, i aquest despertar també va alliberar en mi una nova forma més conscient d'abraçar i reconnectar amb el meu ésser. Una nova forma d'autoconeixement i de recuperació del meu poder interior.

És per això que em dedico a acompanyar persones a través de cursos, tallers, concerts i sessions individuals, perquè descobreixin i prenguin consciència del poder que hi ha dins d'elles a través de la música i de la seva veu cantada.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page