top of page

CURS DE REIKI. Nivell I. Formació

Dirigit a aquelles persones que estiguin obertes a aprendre a canalitzar l'energia reiki i estiguin disposades a obrir el seu canal a l'autosanació i/o la sanació d'altres. PREU: 120€ Descompte especial per a socis

CURS DE REIKI. Nivell I. Formació
CURS DE REIKI. Nivell I. Formació

Horari i ubicació

17 abr 2021, 10:00 – 18 abr 2021, 14:00

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Curs presencial d`iniciació Reiki Usui nivell I

Reiki és l'energia vital universal, una força que flueix a través de tots els éssers vius. Tots naixem amb aquesta energia que ens connecta al cel i la terra, la qual podem transmetre a través de les nostres mans com a mètode curatiu.

No cal experiència prèvia o habilitat especial per poder aprendre-ho.

El curs de reiki consta de 3 nivells principals i un 4t nivell o Mestratge per a aquells que vulguin iniciar a altres en el camí Reiki.

A cada nivell reps una iniciació i amb la pràctica et converteixes en un canal més ampli a través del qual pot fluir més energia curativa.

En aquest primer nivell, es fa una primera iniciació o sintonització per connectar de forma conscient amb l'energia vital universal.

La iniciació del primer nivell t'obre a experimentar les energies subtils i desconegudes que romanen inconscients. D'aquesta manera, s'allibera energia estancada i comença un procés de desintoxicació.

El primer nivell està enfocat principalment cap al autotractament.

Abans de poder "curar" a altres hem de començar amb nosaltres mateixos. L'energia reiki és energia d'amor, i primer hem d'aprendre a estimar-nos a nosaltres mateixos per poder estimar als altres.

L'amor és l'energia que sana.

Les tècniques apreses en el primer nivell són completes.

Si et sents atret per aquest mètode de autoconsciència i sanació pots aprofundir en el següent Curs de Reiki Usui nivell II.

Dissabte 17 de Abril de 10:00 – 14:00 i de 16:00 – 20:00

Diumenge 18 de Abril de 10:00 – 14:00h

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL DIA 10 D'ABRIL

PREU: 120€

RESERVA DE 50€ per formalitzar la inscripció

Facilitadora: Rosa López

Mestra Reiki, terapeuta de Shiatsu i kinesiologia emocional.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page