top of page

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS. Taller

Treball sistèmic per a sanar vincles i bloquejos emocionals. Preu per constel·lar: 70€ Participants: 20€ ** Descompte especial per a socis

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS. Taller
CONSTEL·LACIONS FAMILIARS. Taller

Horari i ubicació

20 feb 2021, 9:30 – 13:30

espai sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Les Constel·lacions Familiars són un treball terapèutic, sistèmic i breu. La seva potència es deu al fet que treballa a través de l'escenificació dels assumptes problemàtics i et permet veure amb claredat on es bloqueja o dificulta la persona i des d'aquí possibilitar altres camins de solució.

El treball de Constel·lacions Familiars facilita la comprensió de les dinàmiques i implicacions familiars que mantenen els problemes i els alimenten. Mira la xarxa de vincles en la qual totes les persones estem inserits i aclareix la direcció més sana perquè la persona s'orienti al desenvolupament i al creixement. La constel·lació es projecta cap al futur i cap a moviments de solució. Així mateix permet elaborar dificultats que afectin el jo, a una relació o a la nostra família.

Tots som membres d'una família i estem lligats per profunds llaços d'amor i lleialtat. En molts casos, aquest amor que ens pot portar a la felicitat, ens pot portar dissort i fins i tot malaltia. En el treball de Constel·lacions Familiars les dinàmiques i implicacions que generen problemes surten a la llum i, en restaurar l'ordre, apareixen solucions que fan fluir benestar i alleujament de tots els membres d'una família.

Facilitador: Ramón Solé

Psicòleg, terapeuta gestalt i constelador familiar

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page