top of page

CERCLE DE DONES. TROBADES MENSUALS

Si sents que vols viure una experiència amb una tribu de dones, ets molt benvinguda! PREU:22€ ** Descompte especial per a socis

CERCLE DE DONES. TROBADES MENSUALS
CERCLE DE DONES. TROBADES MENSUALS

Horari i ubicació

10 feb 2023, 18:00 – 21:00 CET

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Que és un cercle de dones

És una pràctica ancestral, on les dones es reuneixen per a honrar la seva naturalesa cíclica, els seus sabers femenins, en harmonia amb els cicles de la Terra.

És un espai sagrat on les dones es nodreixen de l'energia femenina, connectant amb la seva pròpia saviesa intuïtiva i creativitat, sent espais de molta sanació per a poder ser una mateixa.

Són espais on resignifiquem la relació amb el nostre úter, amb la nostra energia sexual femenina, sanant les nostres memòries uterines.

Un cercle ens porta al record del temps cíclic, això ens retorna la mirada al nostre  propi ritme intern, a viure en plenitud els diferents arquetips femenins que ens habiten, a sanar la relació amb el femení, amb la Terra, a potenciar l'autocura, a conrear suports interns i externs que ens proporcionen benestar.

Està demostrat que quan un grup de dones es reuneixen en cercle, el sistema nerviós activa el nervi vague central creant estats de plenitud i segregant oxitocina, l'hormona de l'amor.

Què farem en un cercle de dones?

Rodes de moviment expressiu, rodes de paraules, meditacions, moviments curatius,  artteràpia, massatges, alliberament de la veu, celebració de rituals de pas de la Terra, portal d'ancestres, treballar la sexualitat sagrada, arquetips femenins.

Està obert a totes les dones!

Si tens ganes de viure una experiència amb una tribu de dones, ets molt benvinguda.

Facilitadora: Beatriz Plaza

Educadora Social. Terapeuta Psicocorporal i transpersonal Sistema Rio Abierto. Terapeuta Menstrual formada en ginecologia natural. Facilitadora de procesos de sanació de memòries uterinas. 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page