top of page

ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU. TALLER

En aquest taller aprendràs una tècnica per a alliberar bloquejos a través del propi cos, mitjançant tècniques corporals i respiratòries i l’ús de la veu. PREU: 60€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra Places limitades!

ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU. TALLER
ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU. TALLER

Horari i ubicació

17 jun 2023, 16:30 – 20:30 CEST

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Taller sobre alliberament de bloquejos profunds a través del cos i la veu.

“ Accionant el cos, abandonant el control mental i deixant que el bloqueig s’alliberi, trobem un espai interior de calma i pau profunda on experimentem l’essència del que som”

Les vivències traumàtiques queden enquistades a nivell cel·lular. Representen una càrrega inconscient que arrosseguem dia a dia, i sense adonar-nos, ens condicionen i ens limiten. 

Aquesta tècnica de treball està pensada per a alliberar aquests bloquejos a través del propi cos (mitjançant tècniques corporals i respiratòries i l’ús de la veu), elevant-los al nivell de la ment conscient, per poder transitar-los, transmutar-los i finalment alliberar-los a partir de la maduresa del ésser que ets actualment.

El cos com a temple i sostenidor d’aquestes realitats visibles i invisibles que habitem. Com més pur, net i alliberat, més plenitud i energia vital. Per tant més facilitat per actuar davant els reptes de la vida. Així ens podem adonar de la nostra realitat i donar les passes per evolucionar. De vegades allò que s’allibera no es fa conscient, però es igualment alliberat. 

A CÀRREC DE PABLO SEGURA

Terapeuta gestalt i professor de Ioga.

Em vaig formar com a Enginyer Tècnic Electrònic i posteriorment, quan ja treballava, vaig fer l’Enginyeria Superior en

Organització Industrial i un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD). Desprès de 14 anys de treballar als departaments de Vendes, Màrqueting de Producte, Estratègia i Comercialització a empreses multinacionals, la vida em va proporcionar una camí de sortida quan em van fer fora de l’ultima empresa al 2011. A conseqüència d’això, entro en una crisis existencial, professional i personal, que em força a buscar una sortida en concordança amb el que la meva ànima volia per a mi, tot i que jo encara no sabia, però si sentia en el fons. Aquesta recerca va fer que activés molt mes la pràctica de Ioga que ja feia anys que realitzava i vaig començar pel camí de la meditació i del creixement personal. 

Em formo com a professor de Ioga durant 4 anys a Barcelona. Continuo amb la formació per a Terapeuta Gestalt 4 anys més, també a Barcelona.

Actualment, faig de professor de Ioga (físic i meditació) i com a terapeuta. La teràpia que realitzo està basada en la teràpia Gestalt, la teràpia emocional i vital. El Ioga i l’energia els utilitzo com a recolzament per las processos psicològics i per l’alliberament dels bloqueigs emocionals profunds als cossos físic, energètic, emocional i mental.

La teràpia Gestalt em dona el marc de referencia per observar al pacient, atenent la situació que li genera el patiment principal i que a la vegada li preocupa. Pot ser una emoció, un sentiment o un pensament circular o en bucle. Aquests dificulten o a vegades impossibiliten una vida en serenor i pau. Com es pot alliberar el pacient d’aquest patiment? Mitjançant una evolució del seu propi auto sosteniment i elevació de la maduresa emocional davant allò que li succeeix a la seva vida. Aquest es el procés que desenvoluparem a les teràpies.

Amb més profunditat, Jo he experimentat per mi mateix les tècniques corporals per l’alliberament de les emocions o dels bloqueigs que queden registrats a les cèl•lules del cos. Són aquestes tècniques, junt amb les eines de la teràpia Gestalt i del Ioga, que abordem el taller d’Alliberament de bloqueig profund.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page