top of page

YINCALMA

YinCalma, difruta de un dia de treball corporal i vibracional a través del ioga i la música, en un entorn natural que convida a la relaxació i la introspecció. Preu de les activitats + menú: 135€ Consulta'ns els descomptes per a socis i per inscriure's abans.

YINCALMA
YINCALMA

Horari i ubicació

09 jun 2019, 10:00 – 19:00

A determinar

Sobre l'esdeveniment

YinCalma és una experiència innovadora que combina un treball corporal i vibracional a través del ioga i la música, en un entorn natural que convida a la relaxació i la introspecció.

És un espai creat per a facilitar la calma, l'entrega i l'escolta cap a un mateix.

Treballarem a través de tècniques com el ioga per activar i prendre consciència del nostre cos, i tècniques vibracionals a través de la música i els instruments, que ens permeten entrar en un estat profund de relaxació.

L'espai a l'aire lliure i els seus elements naturals (la gespa, el sol, els arbres, l'aigua...) ens faciliten i conviden a aprofundir més en les pràctiques i activitats proposades.

Un equip de professionals guiarà i sostindrà el treball per a facilitar una experiència enriquidora i transformadora a cadascun dels assistents.

Dirigit

A terapeutes, practicants de ioga, estudiants, mares i pares, adolescents, i a qualsevol persona que desitgi regalar-se un dia per a contactar amb ell, per a relaxar-se, per a gaudir i per compartir les activitats que proposem en un entorn natural a l'aire lliure.

No és necessari tenir coneixements previs en cap de les activitats programades.

ACTIVITATS PROGRAMADES

IOGA CORRECTIU

Buscarem a través de la pràctica d'asanes (postures) en la seva alineació correcta, cultivant la propiocepció, incrementant la capacitat per a sentir el nostra cos, i així trobar dins de l'asana aquell espai meditatiu per medi de la concentració, que ens ajuda a vincular-nos directament amb el moment present.

Beneficis:

Augment de la propiocepció, calma i regula el sistema nerviós, entre d'altres sistemes del cos. Cultiva la força, l'equilibri i la flexibilitat (Física, mental, emocional.)

MASSATGE VIBRACIONAL A L’AIGUA

Activitat passiva on entrarem en contacte directe amb la vibració i el so dels instrument La relaxació dins de la piscina amb bols de quars proporciona sensació d'ingravidesa, ajudant així a destensar el cos i oferint-nos pau, ja que desconnectarem dels sons externs i profunditzarem el nostre món intern.

Beneficis

Obtindrem desconnexió, descans mental i benestar corporal.

YIN IOGA AMB MÚSICA

Pràctica de yin ioga focalitzada especialment a preparar el cos, ment i energia a rebre l’Estiu. Estimularem els meridians del cor i l’intestí prim, a través d’asanes mantingudes entre 3 i 5 minuts que treballin específicament la zona alta del tronc, abdomen, espatlles, braços, mans i dits.

Pràctica passiva, en quietud i molt relaxant que acompanyarem amb música vibracional en directe que ens ajudarà a entrar en estat meditatiu.

Beneficis

Serenitat, estiraments, connexió, alliberament, relaxació, desbloquejos, compartir, benestar, plenitud.

QUI SOM

Laura Austrich

Practicant de yoga des de fa més de 10 anys. Entregada a l'estudi, pràctica i ensenyament d'aquest art, ciència i filosofia ancestral que et canvia la forma de veure i relacionar-te amb la vida i el teu propi ser.

Formada en Hatha yoga i realitzant la formació de Yoga Iyengar. Totalment compromesa amb la pràctica i l'estudi d'aquest últim estil.

Encantada i agraïda de poder acompanyar a les persones que s'acosten a les meves classes a conèixer millor el seu propi cos i la relació d'aquest amb la ment, per tal d'acostar-nos cada vegada més a la nostra esencia. A l'essència del esser.

Marta Figueras

Estudiant incansable de yoga des de fa més de 12 anys. Al 2014 decideixo aprofundir en aquesta disciplina realitzant la formació de professora en Hatha Vinyasa Yoga i posteriorment en Yin Yoga entre altres formacions, workshops i tallers.

A les classes intento guiar als alumnes cap al sentir per obrir una finestra a la consciència i l’atenció plena, al moment present. En el dia a dia estem molt (a vegades massa) atents al tenir, al pensar i al fer, i no tant al ser. Aquesta és la meva principal motivació: ajudar a que cadascú pugui connectar amb allò que realment és.

Jenni Torrella

Facilitadora de meditacions amb so i banys de gong, treballant la curació i l'autoconsciència corporal a través de la vibració, de fa 3 anys.

Oferir un espai on la seqüència sonores, ajudant als instruments a proporcionar, alliberació, sensació de plenitud, un viatge conjunt a l’auto exploració.

Exploradora dels estats alterats de consciencià a través de la música

PROGRAMACIÓ

10-11’30h .............. Ioga correctiu per activar el cos

11’45-12’45h ......... Massatge Vibracional Aquàtic

13-15h ................... Àpat

15’30-16’30h ......... Yinioga amb música

16’30-17’30h ......... Massatge Vibracional Aquàtic

18-19h ................... Viatge Sonor by “CoSonant”

*Per la realització de les activitats cal portar roba còmode, tovallola i banyador

MENÚ

• Amanida de llenties.

• Amanida verda.

• Amanida quinoa.

• Formatges.

• Tips amb hummus de cigrons i guacamole.

*Dieta sense gluten, de totes maneres informar a la organització en cas de qualsevol intolerància alimentària o al·lèrgia a algun aliment.

PREU

Preu no soci: 135€

Si les inscripcions es fan abans del dia 24 de Maig, Espai Sacra subvenciona 40€ del taller.

Preu amb descompte dia complet: 95€ / Només matí o tarda: 60€

Preu socis dia complet: 80€ / Només matí o tarda: 50€

*El preu inclou totes les activitats i el dinar només si es fa dia complet.

Les places són limitades a 18 persones. Reserva la teva plaça el més aviat possible

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page