top of page

vie, 27 ene

|

Espai Sacra

XERRADA GRATUÏTA BATCH COOKING AMB SALUT

El batchcooking amb salut, consisteix en dedicar un temps a l'organitzaci6 , planificació, compra i cuinat de les receptes de quasi tota una setmana sota el prisma d'una alimentació neta i saludable. XERRADA GRATUÏTA Places limitades per ordre d'inscripció

El termini de les inscripcions ja ha finalitzat
Mirar altres esdeveniments
XERRADA GRATUÏTA BATCH COOKING AMB SALUT
XERRADA GRATUÏTA BATCH COOKING AMB SALUT

Horari i ubicació

27 ene, 17:30 – 18:30 CET

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Participants

Sobre l'esdeveniment

Xerrada gratuïta sobre Batchcooking

Què és el Batchcooking?

Literalment batchcooking vol dir "cuinar per lots". Avui dia, amb la falta de temps ens es complicat dedicar el temps necessari per a cuinar i dur una dieta sana i equilibrada.

Amb el batch cooking es pot aconseguir!

En què consisteix?

El batchcooking amb salut, consisteix en dedicar un temps a l'organitzaci6 , planificació, compra i cuinat de les receptes de quasi tota una setmana. Ens ajuda a organitzar-nos de tal manera que rendibilitzem el temps, els esforços i l'energia (llum, gas).

Ho farem sota el prisma d'una alimentaci6 neta i saludable: aliments frescos, evitant processats i dieta equilibrada.

A CÀRREC D'AGNÈS LLEYDA

Tinc estudis en activitats turístiques i comerç internacional. He treballat com a sòcia treballadora en la cooperativa els Caus de Mura, gestionant l'alberg i el restaurant. Aquí vaig definir la meva filosofia de treball: salut, ecologia, proximitat, sostenibilitat,cura pels col·lectius minoritaris, franquesa... tinc una llarga experiència en oferir aquest tipus d'alimentació i la vull fer extensiva,perquè penso que és la més favorable per a tothom.

Actualment col·laboro puntualment amb altres restaurants i organitzo tallers grupals i sessions individuals sobre alimentació: batch cooking, intoleràncies i al·lèrgies, pa sense gluten, làctics casolans, postres saludables, cuina de temporada, a la canalla els hi agrada tot...

Els tallers grupals es fan en diferents espais i ciutats. Entre 10 i 20 participants. 2 hores de duració. Hi ha una petita pràctica i degustació per integrar els conceptes explicats. Són molt dinàmics i s'orienten cap a l'interès de la majoria.

Les sessions individuals són totalment personalitzades i es realitza a la pròpia cuina de la família que ho necessita.

La intenció dels tallers i xerrades és que la gent connecti amb el seu propi cos, amb les seves pròpies necessitats i deixar d'obeir la desinformació de fora. Fer un canvi de mirada: De l'exterior general al meu interior personal.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page