top of page

VIATGE SONOR AMB VIBRANT SILENCE

Sessió de musicoteràpia on es combinen les vibracions de varis instruments. Preu: 15€ Confirmar assistència

VIATGE SONOR AMB VIBRANT SILENCE
VIATGE SONOR AMB VIBRANT SILENCE

Horari i ubicació

05 oct 2019, 19:00 – 20:00

Carrer de la Independència, 95, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Viatge Sonor, és una sessió de musicoteràpia on es combinen les vibracions d'instruments d'origen arcaic, amb Músiques i Cants que ens transportaran al món interior, a la informació ancestral que habita en nosaltres i ens uneix a la terra i a l'univers. És una experiència enfocada a la introspecció, on els participants, tombats còmodament, rebran les freqüències de diferents instruments, que usats d'una forma determinada, ajudaran a connectar amb els elements del planeta i a ressonar amb les vibracions del cosmos. Les sessions de musicoteràpia amb Gong tenen una durada d'1 hora, aproximadament. Els participants es tomben còmodament cap per amunt en actitud receptiva. Després d'una curta relaxació, comencen a aparèixer els diferents sons que ens aniran guiant a través del viatge sonor en les seves diferents fases.

Guiat per: Vibrant Silence

Qui són?

Héctor Casero: Músic poliinstrumentista criat a Barcelona, va passar els últims anys de la seva vida viatjant i estudiant música a diferents països, com l'Índia, Àfrica i Mèxic. Comença la seva formació en musicoteràpia el 2004 a la Societat d'Etnopsicologia Aplicada (Músiques i Inconscient, Barcelona) i des de llavors ha estat desenvolupant diversos projectes i col·laboracions. El 2010 comença a Espai Mandala, el curs Sound Trance Formation, dirigit per Peter Hess, on el gong entra a formar part de la seva vida. Actualment s'enfoca en el projecte Vibrant Silence, on diversos dels instruments que s'utilitzen són construïts per ell mateix (arpes, flautes i tambors).

Ingrid Faustini: Professora de Ioga, músic poliinstrumentista, ballarina i pintora, estudia i treballa en el camp de la dansa contemporània i teatre-dansa. Titulada en Mestre d'Art. Estudia Història de l'Art a la Facultat de Lletres i Filosofia de Bologna, DAMS art. Després del seu primer viatge a l'Àfrica el 2004, comença una formació en dansa i música africanes. El 2011 arriba a Espanya i sucesivamene es va acostant a la musicoteràpia a Barcelona al costat del seu company, Héctor Casero. Actualment treballa de professora de ioga (certificada per ioga Alliance), en el projecte Vibrant Silence i com a pintora.

Si vols saber més sobre Vibrant Silence:

https://www.facebook.com/Vibrant-Silence-418746811827451/

https://www.youtube.com/user/thecagnona

Comparteix amb nosaltres, aquest Viatge Sonor, una experiència d'unió amb el teu espai interior, amb els elements del planeta i la vibració del cosmos se a través de les freqüències d'instruments arcaics.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page