top of page

TALLER PRÀCTIC PSICO NUMEROLOGIA EMOCIONAL

Un taller pràctic que aporta una nova eina d'autoconeixement a través de la numerologia. Preu: 180€.

TALLER PRÀCTIC PSICO NUMEROLOGIA EMOCIONAL
TALLER PRÀCTIC PSICO NUMEROLOGIA EMOCIONAL

Horari i ubicació

02 nov 2019, 9:30 – 03 nov 2019, 14:00

Carrer de la Independència, 95, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

TALLER PSICO NUMEROLOGÍA EMOCIONAL I (PNE)“CICLES DE VIDA” 

Dins de la Psico Numerología Emcoional (PNE) ens basem en tres principis bàsics: la psicosomàtica, la numerologia i les emocions.

La Psicosomàtica , la síntesi es basa en la relació entre la psique i el cos. Incloent tots els fenòmens que es produeixen entre aquests dos eixos inseparables. Que relacionen conductes, símptomes i realitats.

La Numerología, ciència que ens permet conèixer-nos a nosaltres mateixos en profunditat partint dels números que intervenen en la nostra data de naixement i el nostre nom i cognoms. Això acompanya a l'home des que té consciència de si mateix i comença a buscar en el món respostes a les incògnites que li envolten. Si bé la sistematització del coneixement numerológic no va tenir lloc fins a ben entrada la civilització en la societat humana. A diferència de l'Astrologia, la Numerología no necessita conèixer l'hora de naixement però sí que conèixer la data i el nom i cognoms de la persona de la qual es vol fer un tema numerológico, que és com es diu al gràfic on es representen tots els números que afecten aquesta persona.

Les Emocions, que són reaccions psicofisiològiques que representen maneres d'adaptació a certs estímuls de l'individu quan percep un objecte, persona, lloc, succés o record important.

APLICAR PSICO NUMEROLOGÍA EMOCIONAL ENS PERMET:

ORDENAR la nostra Vida Laboral, Emocional i Espiritual CONÈIXER el nostre PROGRAMA I PROPOSIT DE VIDA ENTENDRE com, tot el que ens succeeix respon a un Ordre Còsmic ACCEPTAR els nostres dons, talents, vocació… CONÈIXER els Programes Kàrmics amb els quals encarnem, per a així poder sanar-los ENTENDRE com creem les nostres experiències des de la nostra programació mental i emocional REVELAR l'Origen i Formes de pensament de la nostra OMBRA i EGO DONAR un gir personal profund a la nostra vida i aconseguir i materialitzar una vida més plena i concorde al programa evolutiu de la nostra ànima. VIURE l'el teu somni destí. ALLIBERAR els obstacles que t'impedeixen desenvolupar el potencial que ja tens. ACTIVAR les energies masculina PARE i femenina MARE 

PROFESSOR

Jaume Valls Richarte

Formador i terapeuta especialitzat en kinesiologia Aplicada i Clínica

Màster, professor i terapeuta en Psicosomàtica Clínica

Especialitzat en psico Numerologia Emocional

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page