top of page

TALLER LA HERIDA MATERNA

Curar la desvaloració del nostre cos femení passa per llançar i il·luminar el dolor de la nostra història. PREU: 30€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra Places limitades!

TALLER LA HERIDA MATERNA
TALLER LA HERIDA MATERNA

Horari i ubicació

01 dic 2023, 18:30 – 20:30 CET

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

La ferida materna té una marca profunda i invisible en la nostra identitat, des de com hem construït la relació amb nosaltres mateixes, amb els nostres recursos propis i la forma en què ens relacionem amb uns altres. Hi ha molts mecanismes adaptatius que vam haver de desenvolupar per a sobreviure en la nostra etapa de desenvolupament tenint conseqüències directes en la nostra vida, com la capacitat de sentir-me segura en el meu propi cos, la voluntat no sols d'escoltar les meves necessitats sinó atendre-les, la possibilitat d'establir límits saludables i la relació directa amb la nostra ferida de desvaloració. La ferida materna és la ferida més profunda que s'expressa a través del cos femení. Una ferida que no sols es manifesta a nivell biogràfic sinó com a herència transgeneracional, que ocupa la memòria de l'inconscient femení. Una ferida que està en la memòria dels nostres teixits reproduint-se en les nostres relacions, en els nostres projectes, en la forma que ens reconeixem a nosaltres mateixes.

En aquest taller comprendràs la dimensió de la ferida materna i com aquesta pot estar totalment inconscient mentre inunda les nostres vides allunyant-nos de la nostra autenticitat, de la nostra veu més veritable, sentint vergonya i culpa pel que som. 

Hi haurà practiques per a integrar en l'experiència pròpia la dimensió de la petjada materna.

Parlar de ferida materna és parlar d'un trauma transgeneracional que es continua perpetuant tant per la seva negació com per lleialtat inconscient a la nostra mare i al dolor negat que hem heretat del vincle mare-filla en els nostres llinatges.

DISSABTE 1 DE DESEMBRE DE 18'30 A 20'30H

PREU: 30€

A càrrec de Beatriz Plaza,

Terapeuta psicocorporal. Facilitadora de grups de moviment expresiu a través del mètode Río Abierto. Facilitadora de Cercles de Dones  especialitzada en la ferida emocional en el cos femení.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page