top of page

TALLER CREMATURRONS IÒGUIC

Una classe de ioga per a cremar els turrons de forma divertida i enfocada a crear el 2023 que desitjis amb un vision board. PREU:25€ ** 20€ per a socis d'Espai sacra

TALLER CREMATURRONS IÒGUIC
TALLER CREMATURRONS IÒGUIC

Horari i ubicació

13 ene 2023, 19:30 – 20:30 CET

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Crematurrons Iòguic i Vision Board 2023

Després de les festes ens sentim tips de menjar i no només això, normalment acabem esgotats energèticament de tantes trobades familiars i amb amistats, així que t'oferim una classe de ioga per a cremar els turrons amb una classe molt divertida i a crear el 2023 que desitjis amb un vision board.

Per això, si tot això et ressona, et convidem a venir al pròxim taller que farem el dia 13 de Gener a les 19'30h a Espai Sacra.

A CÀRREC DE MARTA FRANCÉS

Professora de Vinyasa i Ioga Nidra

Vaig descobrir el ioga quan practicava natació, ja que sentia que el meu cos físic necessitava elasticitat. Anava a classes, sense ben bé estar segura a què anava, perquè dins meu, succeïen moltes més coses que, no eren només físiques, i que em feien sentir en pau, en una època en la qual patia molt estrès.

Ja meditava, però d'una manera autodidacta, a mesura que va anar passant el temps, després de molts canvis radicals a la meva vida personal i laboral, vaig voler aprofundir una mica més, practicant a diferents centres, canviant d'estils i de mestres, veient com em sentia amb cada un d'ells.

Finalment vaig marxar a l'Índia per formar-me, aquell viatge va ser un abans i un després en molts àmbits, totes les ensenyances que vaig rebre, no només les aplico a les classes, intento aplicar-ho a cada moment del dia.

Per mi el ioga em dona una perspectiva àmplia a la vida, no és un estil de vida, no és un esport, ni una religió, és una tecnologia amb la qual treballem el cos físic, el mental, l'energètic i l'ànima entre altres molt més subtils.

Després d'haver-ho viscut i sentint tots els canvis que hi ha hagut cada dia dins meu, sento que aquest camí de màgia s'ha de compartir, perquè tothom pugui viure des d'un estat conscient, coneixent les seves emocions i abraçar-les, trencant patrons i construint la vida que realment volem i ens mereixem.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page