top of page

RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU. Taller

Vida, Amor i Llum en el Cos. Des d'Espai Sacra t'oferim un taller psicocorporal per poder donar resposta a les necessitats des del cos. PREU: 15€ Descompte especial per a socis: 10€

RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU. Taller
RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU. Taller

Horari i ubicació

02 may 2020, 11:00 – 12:30

ZOOM

Sobre l'esdeveniment

 Taller de Rio Abierto - Moviment Expressiu 

Vida, Amor i Llum en el cos  El moment que estem visquent ara mateix com humanitat no té precedents. Sento que la necessitat d'expressió emocional, de llibertat i de contacte  i pertinença grupal són més necessàries que mai.  És per això que des d'Espai Sacra  t'oferim un taller psicocorporal per poder donar resposta a aquestes necessitats des del cos.  Un taller on a través de la música i el moviment, activarem la nostra vitalitat, adormida durant aquests dies de quietud. 

Donarem espai perquè les emocions que ens transiten puguin ser reconegudes en el cos i expressades, trobant el seu camí de transformació i harmonització. Elevarem l'energia activada amb una meditació i una relaxació conscient.

 DURACIÓ: 1.30h   FACILITADORA: Marta Pineda. Psicòloga. Osteòpata bioenergètica. Terapeuta psicocorporal formada en el Sistema Rio Abierto a Uruguay. 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page