top of page

RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU CORPORAL. Taller

Un taller enfocat a treballar el moviment expressiu corporal a través del sistema Rio Abierto. Preu: 25€. Descompte especial per a socis. Cal reservar plaça

RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU CORPORAL. Taller
RIO ABIERTO. MOVIMENT EXPRESSIU CORPORAL. Taller

Horari i ubicació

18 ene 2020, 12:00 – 14:00

ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Tarrasa, España

Sobre l'esdeveniment

 Rio Abierto és un camí d’autoconeixement i transformació personal que treballa, des d’un enfocament holístic a diferents nivells de l’ésser, tant des dels més físics com als més subtils i energètics. El seu objectiu és habitar i expandir la potència de vida i creativitat que existeix en cadascun de nosaltres i aconseguir una integració dels nostres cossos: físic, mental, energètic, emocional i espiritual.

El moviment ens ajuda a connectar amb la fluïdesa, a afluixar les nostres rigideses i donar espai perquè el nostre món interior pugui ser expressat. Ens dona l’oportunitat de sortir de les nostres mecanicitats i crear noves maneres més sanes i plenes de sentir, pensar, respirar i relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb tot allò que ens envolta.

La proposta del taller és totalment vivencial. A través de diferents tècniques psicocorporals, habitarem el centre arrel i el centre vital. Connectarem amb l'energia de la terra com a font de nutrició i de sosté, d'autoafirmació i confiança en la vida. També despertarem l'energia vital, font d’alegria, de plaer, d'impuls i acció, de força i atracció. Dues energies que són la base  per poder irradiar i anar elevant tot el nostre potencial cap als centres més subtils.

Aquestes són les eines principals que hi seran presents en el taller;

· El moviment; lliure, guiat, expressiu, energètic, creatiu

· Els centres d’energia

· La dansa, el ritme, la música, la paraula, la veu, el so, el contacte

· Els estiraments

· El joc, l’expressió, la creativitat, la dramatització

· El massatge; correctiu, energètic

· El silenci, la relaxació, la meditació

· L’autoobservació, l’atenció i l’escolta

Et convido a un viatge vivencial i corporal a través de les eines de Rio Abierto, pels nostres set centres energètics. Transitarem des del cos físic, arrelat, nutrit per la terra, fins al cos més subtil i eteri. 

Habitarem  i integrarem el potencial de cada energia que ens habita, mitjançant la música, els estiraments, el moviment, l'expressió corporal, la bioenergètica, la veu, el contacte, el massatge i la contemplació. Tot d'eines psicocorporals i expressives al servei del nostres benestar i autoconeixement. 

Dissabte 18 de Gener: Centre Arrel: Terra, arrels, nutrició. Dissabte 8 de Febrer: Centre Vital: Impuls de vida,  plaer, moviment. Dissabte 7 de Març: Centre Solar: Poder, foc, transformació. Dissabte 18 d'Abril: Centre cardíac: Vida afectiva, vincle

Dissabte 9 de Maig: Centre Comunicació: Expressió, veu Dissabte 6 de Juny: Centre visió i Corona: Subtilesa, percepció, Connexió. 

Aportació: 25 euros cada taller / 20 euros socis

Són tallers independents, tot i que es recomana fer el viatge complert. 

No cal tenir experiència previa en dansa.

Facilita, Marta Pineda

Psicòloga, Osteòpata bioenergètica cel·lular, Terapeuta Psicocorporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto. 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page