top of page

MOVIMENT EXPRESSIU RIO ABIERTO. Cicle de Primavera

Us oferim un cicle de tres tallers interdependents, on el cos serà el nostre guia per explorar a través de diferents eines psicocorporals, la relació amb nosaltres mateix@s, amb l'altre i amb la tribu. Preu: 25€ per taller Descompte especial per socis

MOVIMENT EXPRESSIU RIO ABIERTO. Cicle de Primavera
MOVIMENT EXPRESSIU RIO ABIERTO. Cicle de Primavera

Horari i ubicació

15 may 2021, 12:00 – 14:00

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

CICLE DE PRIMAVERA : JO -TU- NOSALTRES

Us oferim un cicle de tres tallers interdependents, on el cos serà el nostre guia per explorar a través de diferents eines psicocorporals,  la relació amb nosaltres mateix@s, amb l'altre i amb la tribu.

La vivencia es realitzarà a través de moviment lliure, expressiu, imitatiu,  música, estiraments del yoga, moviments sistèmics, expressió corporal, automassatge i concientització a través de la pintura o l'escriptura creativa.

15 de Maig: JO

Ens endinsarem a investigar com és la relació amb nosaltres mateix@s, com ens tractem, com està la nostra autoestima, autovalua, autocura a la nostra vida. Desenvoluparem la nostra observadora interna amb amorositat, per tal de mirar -nos sense judici.

12 de Juny: TU

Ens endinsarem a explorar com és la meva relació amb l'altre (el jefe, el fill/a, la parella, company@ de feina, la mare...) Com són els meus patrons de relació, que em limita per arribar a l'altre, en què m'enmirallo.

10 de Juliol: NOSALTRES

Acabarem el cicle posant la mirada en com és la meva relació amb la tribu, el grup, la familia, la humanitat. Com és el meu sentir, que em fa gran i que em fa petit@ en relació al nosaltres.

No cal tenir experiència prèvia en dansa.

Facilita: Marta Pineda. Psicòloga. Terapeuta Corporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto. www.martapineda.org

Aportació: 25 euros cada taller 

Descompte especial per a socis: 20€ cada taller

No cal tenir experiència previa en dansa.

Facilita: Marta Pineda. Psicòloga. Terapeuta Corporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page