top of page

MEDITACIÓ "YO MEREZCO"

Et proposo una màster class amb meditació JO MEREIXO per a aprendre a manifestar en la teva vida tot el que et mereixes a través de l'eina del Coaching Generatiu. Aportació voluntària Per a més informació i inscripcions: https://www.yolandamodrego.com/2019/06/17/masterclass-y-meditacion-terrassa/

MEDITACIÓ "YO MEREZCO"
MEDITACIÓ "YO MEREZCO"

Horari i ubicació

15 feb 2020, 19:00 – 20:30

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

En aquesta màster class i meditació t'ensenyaré a connectar-te amb l'abundància. A co-crear amb l'Univers.

El passat està en el present. I creem el futur des del present, sintonitzant-nos amb la Font Universal de recursos que ens envolta.

Et mostraré els principals bloquejos que ens impedeixen que l'abundància arribi a la nostra vida.

T'ensenyaré a deixar anar, confiar i permetre i deixar de controlar perquè es materialitzi en la teva vida el nou i l'estat d'abundància que desitges.

En Coaching Generatiu ens sintonitzem amb un poder superior que resideix dins de nosaltres i amb el camp infinit de possibilitats que està fora de nosaltres.

Aprendràs que realment no has de treballar duro per a atreure el que mereixes a la teva vida, sinó que es tracta de relaxar-se, obrir el teu cor i donar espai al fet que arribi i es manifesti el que sents que ha de succeir.

Es tracta de fer menys, i atreure més. Sortir del control, de la por. Entrar en relació amb el silenci intern i calmar la ment perquè deixar que la inspiració arribi a tu. Permetre, permetre, permetre.

Aprendràs a sintonitzar amb la Font infinita d'abundància, felicitat i plenitud per a mantenir-te en l'estat de “generatividad/creativitat” que és el que permet que els miracles es manifestin en la teva vida.

COMENÇA A CREAR LA TEVA REALITAT ARA!

Tu ets l'amo de la teva VIDA. Només has de decidir quan comences el canvi. Durant aquesta tarda t'obriré les portes perquè el teu canvi es faci REAL.

Tu decideixes el que atreus a la teva vida, i no atraiem a les nostres vides el que ens mereixem sinó EL QUE SENTIM QUE MEREIXEM. 

Facilita:  

Yolanda Modrego

Mentora & Generative Coach

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page