top of page

KUNDALINI IOGA. RECONSTRUINT LA RELACIÓ AMB LA MARE

Aquest taller basat en el kundalini ioga, està enfocat en portar al conscient tota la informació de pors que es van quedar gravades en el subconscient desde l'úter matern. PREU:35€ ** Descompte especial per a socis

KUNDALINI IOGA. RECONSTRUINT LA RELACIÓ AMB LA MARE
KUNDALINI IOGA. RECONSTRUINT LA RELACIÓ AMB LA MARE

Horari i ubicació

22 oct 2022, 17:30 – 20:00 CEST

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

TALLER RECONSTRUINT LA RELACIÓ INTERNA AMB LA NOSTRA MARE

Aquest taller basat en el kundalini ioga, està enfocat en portar al conscient tota la informació de pors que es va quedar gravat en el subconscient ja desde l'úter matern.  D'aquesta manera, ens alliberarem d'emocions i informació de inseguretats i pors, posarem llum a les diferències que no ens permeten estar en harmonia, a més a més, donarem espai a la nena interior a que s'expressi i lliberi qualsevol memòria dolorosa de la infància i que ens pot estar limitant en la nostra identitat com a dones.  

Què ens pot aportar aquest taller?  

- Més consciència sobre les teves inseguretats com a dona 

- Alliberació emocional de memòries desde l'úter i la infància 

- Llum i acceptació per reconstruir la relació amb la teva mare 

- Reconeiexement de les necesitats de la teva nena interna  

Obtindràs material com meditacions i mantres pel teu procés.

Introducció

Farem una introducció més teòrica del que s’ha descobert a nivell neuroemocional entorn a la informació subconscient que desde l’úter rebem de la nostra mare.

Des d’aquí farem pincellades de comportaments que en l’edat adulta tenim amb nosaltres mateixes i amb la mare, per anar desgranant quina informació hem anat adquirint al llarg de la nostra vida, arrel dels patrons subconscients de la nostra mare.

Farem uns pranayamas guia, per començar a relaxar el cos i a obrir la porta a la part més subconscient, de manera que la guia ens anirà portant potser a imatges i sensacions en el cos, que anirem descobrint.

Farem alguns exercicis de reflexió interna per escriure i posar estructura més conscient del que ens passa amb la nostra mare.

Desenvolupament

Ens adentrarem en una kriya de kundalini ioga que ens porta a rebre informació directa del subconscient en el moment en el que estàvem en el ventre de la nostra mare. Això ens ajudarà a posar molta llum al que actualment ens pot estar movent amb la relació amb la nostra mare.

Després de la Kriya ens relaxarem per integrar.

Farem un petit break per anar al lavabo i seguirem amb una meditació per lliberar i posar llum a les emocions que sent la nostra nena interna.

Escriurem i acabarem amb una meditació per conectar amb la nostra mare i deixar anar emocions.

Tancament

Farem tancament per equilibrar les energies que s’han pogut moure i posarem paraules al procés viscut.

Proposarem una cuarentena amb un mantra específic que ens treballa la part subconscient per sanar de forma profunda durant 40 dies la relació amb la nostra mare. 

Es proposarà un grup de WhatsApp per meditar en grup cadascú a la hora que ho necessiti, però ens ajudarà a sostenir-nos com a grup durant la cuarentena.

Facilitadora: Alba Muriana

Soc professora de hatha ioga, ioga nidra, kundalini ioga i especialitzada en processos de sanació i empoderament de la dona a través del ioga kundalini.

Em dedico plenament a impartir classes i a seguir aprenent per a crear espais d'autoconeixement i sanació a través del ioga i el gran ventall d'eines que ens proporciona, a través de la meditació i la respiració conscient.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page