top of page

CONSTRUEIX EL TEU PROPI TAMBOR DE L'ANIMA. Taller

Auto creació de l'objecte de poder. Meditacions del cor, i re connexió amb el llegat del tambor. Preu: 240€. Inclou tot el material Descompte especial per a socis Inscripcions prèvies

CONSTRUEIX EL TEU PROPI TAMBOR DE L'ANIMA. Taller
CONSTRUEIX EL TEU PROPI TAMBOR DE L'ANIMA. Taller

Horari i ubicació

15 feb 2020, 9:30 – 16 feb 2020, 17:30

ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Tarrasa, España

Sobre l'esdeveniment

Com a representant dels polsos vitals, el tambor ha reunit persones i a pobles des de temps immemorials, per a celebrar, apoderar, cohesionar i sanar.

En el taller entrarem en contacte directe amb els elements: fusta, aigua, pell d'animal, la calor del frec de les cordes en teixir el mandala que tiba la pell, l'acolliment del grup, l'aire movent-se per la trobada de voluntats, inquietuds i complituds...l'anar construint i el descobrir-se admirant-se del resultat de la pròpia creació.

Tot això esdevé un procés tranquil i meditatiu, ple de ‘manualitat’, silencis i compartirs, cants inspiradors, propòsits i descobriments que fan d'aquesta ‘jornada’ un moment de vida’ tant en comunió amb un mateix com de complicitat amb la resta de participants, i en connexió amb la memòria ancestral de tots els éssers humans que també han construït el seu propi tambor en comunitat, formada de persones, terra, aigua, aire, foc i esperit. 

EL PROCÉS CONSTA DE DUES PARTS que es desenvolupen en dos dies separats 

Dissabte 15 de Febrer de 9.30h a 15h

- Meditació amb Tambor. Ritme de Equilibri Personal.

- Enteniment i trobada amb el sentit profund de materials i formes. 

- Procés creatiu de construcció del Tambor. 

- Deixarem transcórrer una nit per a l'assecat de la pell del tambor  

Diumenge 16 de Febrer de 10h a 17.30h 

- Procés creatiu de Construcció de la Maça 

- Ritual per a Despertar al Nou Tambor 

- Creant el vincle amb el nostre Tambor, cercle de Sons i Ritmes. 

- Coneixement dels Sons primordials 

- Coneixement dels Ritmes primordials 

- Menjarem junts del que portem entre tots.

 Materials: Mesura del tambor: 14" / 6 - 7cm de profunditat. 

- Pell de cabra treballada per nosaltres. 

- Cèrcols d'alta ressonància, elaborats artesanalment de producció pròpia, amb procés de corbat natural. De poc pes i resistència. 

- Cordes de qualitat per al tibat de la pell. Mecanisme d'afinació. 

- Bastons de fusta d'ullastre de Mallorca + materials, teles i pells adobades per a decorar la maça i el tambor. 

Preu del taller: 240€, inclou tot el material. 

Reserves abans del 1 de Febrer descompte de 20€ Places limitades!!! 

És necessària una reserva de 60 euros per a confirmar plaça, la resta es paga en efectiu el mateix dia d'inici del taller. 

IMPARTEIXEN:

Tamir ha estat músic percussionista de prestigi internacional, instructor de meditacions actives i coach transformacional. Actualment viu dedicat a la curació xamànica i a l'aplicació de la música en coaching i processos d'autoconeixement. És docent hoste de la Fundació d'Estudis Xamànics de Michael Harner i consegüentment, imparteix el taller bàsic 'La Senda del Xaman' a Barcelona, Madrid, Andalusia i Balears. Així mateix coordina l'assignatura de 'Percussió, expressió i comunicació' en el Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona (UB), és professor en el Postgrau de Musicoteràpia Intercultural de la Universitat de Girona, forma part de l'equip de coaches ontològics que duen a terme el programa de coaching avançat 'Cos i Moviment' de Newfield Network a Xile i Espanya, soci fundador del programa 'Coaching Energètic' de Improving Network, i soci fundador de l'Institut de Música Primordial.  

Jayani Actualment viu dedicada a l'organització a Espanya dels tallers de la Fundació d'Estudis Xamànics de Michael Harner (FSS) i a la curació xamànica en sessions individuals. Gestiona dos webs: www.formacionchamanica.com i www.chamanismotranscultural.es. És sòcia del projecte de Música Primordial i organitzadora dels seus tallers (www.musicaprimordial.com). Col·labora en el programa de coaching corporal per a Dones 'Lideratge Femení. És artesana, creadora de dissenys exclusius de maraques de pell, fa tambors xamànics i maces . 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page