top of page

CAMÍ A LA MEDITACIÓ A TRAVÉS DEL IOGA. Taller

Pràctica de ioga enfocada a preparar el cos cap a la meditació. * REGAL: audio amb la meditació final perquè la puguis realitzar sempre que vulguis a casa teva. PREU: 20€ Preu especial per a socis: 15€

CAMÍ A LA MEDITACIÓ A TRAVÉS DEL IOGA. Taller
CAMÍ A LA MEDITACIÓ A TRAVÉS DEL IOGA. Taller

Horari i ubicació

16 may 2020, 11:00 – 13:00

ZOOM

Sobre l'esdeveniment

Pràctica de ioga enfocada a preparar el cos cap a la meditació

Alguns dels textos clàssics sobre ioga diuen que l’asana (postura de ioga) és l’eina que utilitzen els yoguis per preparar el cos cap a la meditació. Segons aquesta línia més clàssica i tradicional, la pràctica física serveix per desbloquejar el cos amb l’objectiu de poder-lo mantenir en quietud durant un període de temps concret; que el cos “no molesti” i ens puguem centrar completament en el viatge interior que és la meditació.

Farem una pràctica Yin-Yang (combinant elements de VINYASA ioga amb elements de YIN ioga) per preparar el nostre cos cap a la postura de meditació. La pràctica acabarà amb una meditació final especialment dissenyada per aquests moments d’incertesa que estem vivint. S’oferiran diferents postures de meditació adaptades a cada persona. Que el cos (i les seves limitacions) no siguin un impediment, sinó un camí. 

* REGAL: audio amb la meditació final perquè la puguis realitzar sempre que vulguis a casa teva. 

IMPARTEIX: Marta Figueras, professora de Vinyasa i Yin ioga

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page