top of page

AROMATERÀPIA I XÀCRES. Curs

Aquest curs és per a tu si vols aprendre a utilitzar els olis essencials per equilibrar els teus estats psicoemocionals o el d'altres persones PREU: 180€ Descompte especial per a socis

AROMATERÀPIA I XÀCRES. Curs
AROMATERÀPIA I XÀCRES. Curs

Horari i ubicació

09 oct 2020, 19:30 – 04 dic 2020, 20:30

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

CURS PRESENCIAL AROMATERÀPIA I ELS ARQUETIPS DELS XACRES

Aquest curs és per a tu si vols aprendre a utilitzar els olis essencials per equilibrar els teus estats psicoemocionals o el d'altres persones. 

Conèixer els chakras i com transcendir cadascun dels seus arquetips. És fonamental per al teu propi desenvolupament i evolució saber identificar els patrons de conducta o arquetips per avançar en la vida amb confiança i gratitud. 

Amb aquest curs aprendràs els efectes energètics de 14 olis essencials, com aplicar-los per harmonitzar els diferents estats psicoemocionals relacionats amb els arquetips i amb cadascun dels chakres.

Els arquetips reflecteixen uns models de comportament que ens són útils en les diferents etapes de desenvolupament emocional.

Cadascun dels chakras reflecteix un estat de consciència que podem desenvolupar a través dels personatges que tots portem a dins. Aquests personantges poden ser positius com negatius, és a dir, que t'empoderen i t' eleven energèticament i d`altres que debiliten la teva energia vital.

Aquests patrons psicològics ens parlen de quant sabem cuidar-nos i estimar-nos a nosaltres mateixos, fonamental per a relacionar-nos d'una manera sana i sense dependències.

En aquest curs farem un viatge a través dels xacres i els seus arquetips, on ens acompanyaran els olis essencials per donar suport al treball energètic i de sanació.

Aprendràs a identificar on et trobes encallat en el teu desenvolupament, quines emocions estàs experimentant i cap a on has de dirigir-te per seguir creixent.

Aprendràs a utilitzar els olis essencials, relacionar-los amb cadascun dels xacres i aplicar-los de forma terapèutica sobre la pell i en difusió.

Rebràs apunts en cada classe, perquè puguis integrar millor durant la setmana el que s'ha après a classe.

A final de curs elaboraràs el teu propi perfum terapèutic amb olis essencials que t'emportaràs a casa per continuar amb el treball de sanació.

El primer mòdul és la introducció als conceptes bàsics d'aromateràpia, arquetips i chakres.

En els següents mòduls, del 2on a el 8è ens focalitzarem en cada un dels chakres i els seus corresponents arquetips i essències.

L'últim mòdul serà dedicat per a la integració i l'elaboració d`un perfum personalitzat.

El curs es durà a terme en 9 mòduls de 1h i 30 minuts

Els divendres 9, 16, 22, 29 d`octubre

6, 13, 20, 27 de noviembre i el 4 de desembre

PREU: 180€

Reserva: 60€ per formalitzar la inscripció

Inscripcions: Fins el 2 d`octubre

Facilitadora: Rosa López

Kinesiòloga emocional

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page